Drömbröllop Gotland bröllop brudbukett gotland

Drömbröllop Gotland

Drömbröllop Gotland

Just nu när jag sitter hemma och skriver det här är det storm utanför mitt fönster, det regnar och kommer snö (!) om varannat. Just idag känns drömmen om bröllop ganska långt borta 😉

För er som har följt mig på Instagram har ni kunnat se att jag börjat arbeta med mitt nya koncept DRÖMBRÖLLOP GOTLAND. Jag kommer givetvis att fortsätta fotografera bröllop, men jag vill kunna ge mer än så till alla er som planerar att gifta er på Gotland. Någonstans dit man kan vända sig för att ganska snabbt få en djupare inblick från olika ställen på Gotland där man kan ha sin vigsel, middagen och festen. 

Därför påbörjade jag min andra blogg med just namnet ”Drömbröllop Gotland”. Min tanke var att kunna börja skapa riktigt bra innehåll ungefär nu (kanske inte just idag med tanke på halv snöstorm för att vara Gotland). Men nu i maj när alla träden börjar bli gröna, äppelträden som står i blom och lite mer värme. Dels skulle jag ha material från de bröllop som jag var bokad till och som jag skulle fotografera och filma under sommaren och även utöver det skapa material med foton och film. 

Men så kom ett virus i vägen som förstört tusentals, miljontals planer för så många människor runt om på hela jorden. Vem kunde ana det i början av januari? 

Men det går ju inte att sätta sig ner och ge upp, nej, istället ser jag det här som sommaren då Drömbröllop Gotland tog sin start, och jag kommer därför istället för att lägga all tid på bröllopsredigering, skapa material för er som börjat planera för er bröllop. Speciellt för er som ska gifta er på Gotland, så klart. 

För att ni inte ska missa något, kika in på ->DRÖMBRÖLLOP GOTLANDs <- blogg! Just nu finns där en superbra Spotifylista med aaaalla de bästa kärlekssångerna som finns, och självklart gotländska guldkorn! 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *