Bröllop Gotland

Bröllopsfotograf Gotland - Patricia Holmén

Bröllop Gotland

Ni ska gifta er och har bestämt er för ett bröllop på Gotland?!

Grattis till ert kommande bröllop och ett stort grattis till ert val av plats! Jag kan villigt erkänna att jag är väldigt partisk när jag säger att Gotland är den bästa och vackraste platsen för ett bröllop. Men, det kanske inte är så konstigt när man vuxit upp bland smala gränder, ringmur, hav och ruiner. 

Att bo i Visby, som jag gör, är en oerhörd lyx. Nu låter det kanske som att jag vill få er att flytta hit 🙂 om ni inte redan bor här, men eftersom ni valt Gotland känner ni troligen till hur magiskt det faktiskt är här!

brudpar i helge ands ruin bröllop gotland

Ruin eller kyrka?

Vart ni än planerar er vigsel kommer det att bli magiskt. Gotland har 92 kyrkor, ett flertal ruiner och många vackra ödekyrkor. Ödekyrkor och ruiner är egentligen samma sak, skillnaden är att ruiner ligger i Visby och ödekyrkor ”på landet” – alltså utanför Visby. 

brudpar vid strand fårö gotland

Strand eller äng?

Antalet stränder på en ö… Gotlands fantastiska kust bjuder på massor av vackra stränder och klippor där man ha sin vigsel. Det enda man ska tänka på att först kolla med Länsstyrelsen eftersom det är gott om naturreservat och då måste man veta vad som gäller. 

Vill man hellre vara på en äng även här massor av vackra platser. Kom ihåg att först kontakta markägaren och fråga om det är okej att ha sin vigsel på just den platsen ni önskar. 

Bröllopsfotograf Patricia Holmén

Skicka er bokningsförfrågan redan idag!

Jag svarar alltid så snart jag kan! Har ni inte fått svar inom ett dygn kolla i er skräpkorg! Ibland hamnar tyvärr mina mail där.