Om mig

Om mig

- den långa versionen

Bröllopsfotograf Gotland

Jag heter Patricia Holmén och är bröllopsfotograf på Gotland

Jag är uppvuxen vid havet i Visby. När jag var tre månader gammal adopterades jag till Sverige från Chile. Jag njuter varje dag av mitt liv på Gotland, och vill aldrig åka från Gotland under våren och sommaren men älskar att resa under de andra delarna av året. Jag är ofta i Stockholm, och har en speciell kärlek till Kungsholmen eftersom jag bodde där under en period.

Jag är förälskad i solnedgångar, och tillhör inte de som tycker ”men, ännu en solnedgångsbild”. Fotograferingar i solnedgång under ”golden hour” får mitt hjärta att slå extra slag! Och helt ärligt vill jag skrika lyckoskrik, men vill samtidigt inte skrämma någon 😀

Jag har fyra barn. Vilket är helt galet när jag tänker på det! 😀 Tre kunde jag nog drömma om, men fyra! 😀 Vi är otroligt glada för barnen. De styr våra liv med järnhand, men är de absolut viktigaste personerna för oss.

bröllopsfotograf gotland patricia holmén moments to love photography

Är du gift?

Ja! Det är jag så klart! 😀 

Jag och min man, Magnus, gifte oss hemma i vår trädgård här i Visby. Det var till en början utifrån att min pappa, som var sjuk i cancer, skulle kunna vara med och sitta inomhus samtidigt som han kunde se och höra oss alldeles utanför. Tyvärr gick han bort en månad innan vårt bröllop, men vi valde att ha kvar vigseln i vår trädgård ändå. 

Efter vigseln gick vi en kort promenad till Wisby strand där vi åt världens godaste middag och därefter hade bästa festen. Tio poäng av tio där kan jag säga! Önskar faktiskt att vi hade en highlight film från vår bröllopsdag (men så kloka var vi inte att vi tänkte på det då).

Vi förlovade oss i vår favoritstad – NEW YORK, bara några månader efter att vi blivit ett par. Vi hittade en vacker plats i Central park och hade med en kyld flaska champagne och de vackraste ringarna. Det var så romantiskt! Sommaren efter, den 13 juni, gifte vi oss.

En sak som inte så många vet är att jag älskar att DANSA! Jag började på barndans när jag var tre år, och har efter det dansat balett, bugg/rock n’ roll, jazz, hip hop, magdans, salsa och merengue. Alla borde dansa mer för det är så kul! 

Viktiga frågor för mig är barns rättigheter och stödjer BRIS och sitter med i styrelsen för Majblommans avdelning för Visby och norra Gotland. För mig är öppenhet mot andra människor superviktigt. Det spelar ingen roll från vilket land eller kultur du kommer ifrån eller vem du älskar – så länge du är snäll, omtänksam och vill dina medmänniskor väl.

Nu vet ni lite mer om mig. Jag ser verkligen fram emot att få lära känna er och föreviga er bröllopsdag!

/Patricia