Bröllopspaket

Mina bröllopspaket

I alla paket ingår ett planeringsmöte där vi träffas i god tid innan ert bröllopet. När ni är redo för att träffas beroende på er planering, hörs vi av och bokar in mötet. 

Under planeringsmötet går vi igenom er dag, era förväntningar, era ”måste” bilder och passar även på att provfotografera. Under provfotograferingen så berättar och visar jag hur jag gör när jag fotograferar. När vi sedan ses under er bröllopsdag kommer ni att känna igen mina instruktioner. 

Några av bilderna från provfotograferingen ingår i alla paket. Antalet timmar i pakten är sammanhängande och för att lättast veta hur man vill fördela timmarna är att utgå från vigseln, och sedan förlägga timmar innan (om man vill ha förberedelser) eller efter (om man vill ha med inledning av middagen).

Ni får alla bilder först levererat till ett vacker webbalbum där ni kan titta och dela era bilder, samt ladda ner lågupplösta versionen av bilderna. De högupplösta bilderna (för print) levereras på ett vackert USB hem till er.

I alla paket ingår milersättning, emballage och porto.

Det finns också möjlighet att köpa till en highlight film från er dag. Beroende på paket blir highlight filmen mellan 2-5 minuter. 

Detta paket passar bra för er som vill ha bilder från vigsel, gratulationerna, porträtt och delar av förberedelser eller middag.

Ingår gör minst 300 bilder.

18 000 sek

I detta paket ryms vanligtvis förberedelser, ”first look”, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel och delar av middagen.

Ingår gör minst 400 bilder.

20 000 SEK

Detta paket är det bästa för er som önskar minnen från varje sekund av er dag. Allt från förberedelserna, ”first look”, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel, middagen och delar av festen. 

OCH det ingår även en highlight film från er dag, filmen är på 5-8 minuter.

Minst 600 bilder inklusive highlight film.
Vackert fotoalbum med linneomslag. Fotoförstoring i valfri storlek.

35 000 SEK